Akcja charytatywna „Zamiast”
Maj 3, 2019

Finał akcji „Zamiast”

Zebraliśmy:4000PLN
Dobiegła końca AKCJA ZAMIAST, przeprowadzana w kilkunastu krakowskich cocktail-barach. Dzięki zaangażowaniu ekip w tych lokalach sprzedano prawie 1300 drinków. Dzięki temu uzbieraliśmy już prawie 4 tys. Złotych. To ok. 30% sumy, którą potrzebujemy uzyskać, aby zapewnić naszym podopiecznym zaspokojenie najpilniejszych potrzeb. Przypomnijmy, że Krystianek najbardziej potrzebuje korzystać w największym możliwie zakresie z terapii czaszkowo-krzyżowej, dla Michała konieczny jest pionizator, a Franio powinien jak najszybciej dostać przystawkę do wózka inwalidzkiego, aby mógł się nim poruszać. Przed nami Wielki Finał Akcji Zamiast i wielkie wyzwanie. Pragniemy zgromadzić w Forty Kleparz, 24 stycznia wieczorem minimum 300 osób, które dzięki zakupowi biletów-cegiełek przybliża nas do upragnionego celu. Podczas Finału będziemy, mam nadzieję wysoko, licytować atrakcyjne nagrody od Partnerów Finału, min . BMW Dobrzański, Krakowskie Biuro Festiwalowe, 50 Style, Likus Hotele&Resturacje i wielu innych. Dla każdego z Was znajdzie się coś co Wam się spodoba, i będzie Was stać na wylicytowanie tego. Poza tym czekają atrakcje, które umilą Wam pobyt na Wielkim Finale Akcji Zamiast Zagra dla Was DJ Negro, Zaśpiewa Julia Grobelna, Firma Stock Polska wprowadzi Was do wirtualnego świata barmanów, A Rexon Digital przeniesie Was w prehistoryczne czasy T-Rexa. Dla każdego powitalny drink z akcji : do wyboru Kris, Mike lub Franco. Bądźcie z nami w tym dniu, bawcie się świetnie, a przy okazji pomóżcie podopiecznym Fundacji Agenor. Pozdrawiam i czekam na Was w Forty Kleparz W dniu 24 stycznia od godz. 19.00