Trzecia edycja akcji Zamiast organizowanej przez Fundację Agenor odbędzie się pod tytułem Kawa Zamiast.

W wybranych krakowskich lokalach będziecie mogli kupić kawę Zamiast. Mechanizm jest bardzo prosty i nie narzuca niczego klientom. Lokale, które współorganizują z Fundacją Agenor tę akcję, będą miały w swojej ofercie obok tradycyjnej oferty równiej jej odpowiednik Zamiast, który będzie droższy o 1 zł( np. espresso za 7 zł ,espresso Zamiast za 8 zł, latte za 10 zł, latte Zamiast za 11 zł) Dochód ze sprzedaży tej kawy będzie przeznaczony dla podopiecznych Fundacji Agenor ; Kingi, Emanueli i Oliwii.

Szukajcie od 19.09 do 24.10.2019 roku miejsc z naszym plakatem, i wypijcie Waszą ulubioną kawę w wersji Zamiast za podopiecznych Fundacji Agenor.(więcej o naszych bohaterach akcji Zamiast na stronie www.fundacjagenor.pl ) Od piątku aktualizację lokali biorących udział w III edycji Akcji Zamiast będziemy publikować na fb Fundacji Agenor i na portalu Co w Krakowie. Pomaganie ..dobrze smakuje i dodaje energii na cały dzień !
plakatkawazamiastwłaściwy